Siibeell ANT19- rabbimin hediyesi diyorum zaten, illaki zorlanıcam 1 2 sene ama dediginiz gibi rabbim kolaylıgını verir bi şekilse 🙏
Ikizdeniz Mrymm93 ayni benimkilerde öyle geceleri arada uyanirlar gündüz en ufak sese uyanirlar sallaya sallaya gündüz iki saat zor uyuturum bakalim neler yasayacagiz😊
Mrymm93 Ikizdeniz benimki suan gunduz uykusundaydi agladi yanina geldim koluma sarilip tekrar uyudu 😁 suan bebegimde olmus olsaydi ne yapardim diye aklimda deli sorular 😁 umarim oda o ara uyurdur🤭🤭
Medilifegun Mrymm93 ama bir o kadar da güzel bir duygu ya yoruluyorum ama deli gibi de mutlu oluyorum
Mrymm93 hakanebru_ rabbim yardimciniz olsun simdiki zor gunler ilerinin aydinlik gunleri olur insallah 🤲❤
AyseBilgece Yalnız değilmişim 😅 bende dün öğrendim. İlk bebeğim 2,5 yaşında. Hep tek çocuk olacak diye hayal etmiştim. O yüzden şimdi düşüncesi bile çok zor geliyor
Gktrkzbn2020 Bende 28 yaşındayım. Oğlum 16 aylık 28 haftalikta hamileyim. Öğrenince şok oldum çok üzüldüm ağladım nasıl bakıcam dedim ama zamanla kabullendim. Doğumdan sonra ALLAH yardımcımız olsun 😅
Mrymm93 Gktrkzbn2020 beklenmedik olunca cok zor geliyodur ama arayipta bulamayanlar var rabbim bizlere cok sukur nasip etmis saglikla gelsinler insallah 🤲❤
Ataly Mrymm93 aayyy al bendende okadar nasıl bakicam ikisine birden yapabilecekmiyim yetebilecekmiyim diye düşünüp duruyorum çok üzülüyorum bu yüzden bi taraftanda allah büyük büyür bi şekilde diyorum ama kafamda deli sorular napcagmi bilmiyorum bebeğim sağlıkla gelsin de herşey çözülür insallah🤲
Mrymm93 Ataly rabbim yardimcimiz olsun insallah elbet yorulcaz bunalcaz yeri gelcek aglicaz ama buyucekler yaa bisekilde 🥰