[silindi] Senaaay Tabiki renkli fotoğraf ve CD verdi. Telefonunuza da WhatsApp tan renkli fotoğraflarıda ayrıca gönderiyor. Eşinizde yanınızda girebiliyor.
Buket1509 Senaaay evet canım eşim de girdi benimle beraber her anımızda oda yanımızdaydı ama renkli göremedik normal ultrason şeklindeydi
Damla-Ata Annesininbitanesi1 merhaba detaylıdan geliyoruz biz 🥰 Sinan hoca gayet iyi 45 dk sürdü herşeyi açıklayarak anlattı memnun kaldık biz☺️
balarisi06 Senaaay https://drgulhizkaratas.com/ Muayne 500 tl eşimde yanımdaydı herşeyi izledi sordu etti 1 cd içinde video fotolar ve ölçümler verdiler 4 adet kuşe kapıda bebişin fotosunu bastılar biz çok memnun kaldık 🤩👍
Nurnur95 Ceylannnnn ya ben o haftama kadar başka şehirdeydim orda yaptırdım Ali ipege yetişemedim saglikciyim Ali ipeği ordan iyi biliyorum devletten teee.600 lira gibi bir fiyat vermişlerdi sanki arayıp sorduğumda
Mrvbkl Ben de Ali İpek’e gittim ama Aydan Biri’nin normal muayenede gördüklerini, detaylı ultrasonda yarım saatte göremedi ne yazık ki.
elaveipek Prof dr Ali Ergün den randevu aldım daha önce hiç tecrübe eden veya yakını tanıdığı giden varmı istanbuldan geldim doktorlar hakkında bilgim yok