Kmelike1408 Herkesee merabaaa :)) arkadaslar aranizra yasayan varmi tatli biseyleri asla yiyemiyorum gormekte istemiyorum ama aci eksi seyleri asiri severek yiyorum böyle midem bu aralar asiri kotu surekli uyku halindeyimmm onerileriniiizz varmii 🙃
gunesveguney Kmelike1408 bende öyleyim canım tatlıyla aram yok limon kesip kesip yiyordum eşim yasakladı tansiyonumu oynatıyor diye 😂 bu ara benimde midem taş gibi iştahım sıfır bişey yiyemiyorum nolcak bilmiyorum
Nuranalii Kmelike1408 İlk hamileliğimde öyleydim ekşi ve acı her dk yerdim bunda ise kaşık kaşık Nutella mı yesem doymuyorum dişlerim ağrıyor 😒
Kmelike1408 gunesveguney ay valla normalde cigkofte flan yemem ama suan yedim baya bi tatli gorunce istifar edesim geliyo 6 haftaligim suan nolcak bilmiyorum
gunesveguney Kmelike1408 çiğlöfte başlarda bende yemiştim valla 😂 daha başlarsanız canım 13. Haftaya kadar falan böyle olabiliyor sonra hafifletebilir ben en başımdan beri tatlı yiyemiyorum pek hala öyle gerçi
Kmelike1408 gunesveguney heralde bi tiksinince bidaha alisamiyosunuz dimi zor olur yani ben ilk dusugumde mangaldan tiksindim suan pek yiyemiyorum😊
Kmelike1408 Kvsraykt benimde 2 gun once basladi boyle yogurtlu yemekler eksi ve aci seyler yiyorum kotuyum baya
gunesveguney Kmelike1408 valla 20. Haftamdayım hala aynı gidiyo bakalım doğum sonra tatlı çekicek mi canım 😂