Nigarhacizade ErdoSeo5 Ben duydum canım. 7 haftalıkken ilk kez duymuştum. Zaten ondan önce ultrasona girmemiştim😂Öğrendiğim gün covid olmuştum, 2 hafta sonra karantin bitince gitmiştik öğrenmeye🥰❤️
Tugce-26 ErdoSeo5 ben 6 haftalikken duymadik 8 hafta olunca gel dediler . insallah haftaya carsamba randevum var bende duyarimm🙏
cahillesohbetikestim ErdoSeo5 çok şükür dün duyduk 5+1 de gitmiştim keseyi bile göremeyiz derken kalp atışını duyduk 6 haftalık çıktık usg de 👶❤🤲🤰🧿🧿🧿
ErdoSeo5 Nigarhacizade Yaa ne kadar güzel 🌸 Ben de uygulamaya göre 7+1 deyim keseyim 4+6 da görmüştük 😍 cuma günü kontrolümüz var inşaallah kalp atışlarını duyarız ❤
Lovingbaby Bugun gittik 6+2 kalp atisini gosterdi ama duyamadik 10 gun sonra 7+5 ken gidicez o zaman duyariz insallah🙈
Kmelike1408 ErdoSeo5 uygulamaya göre 6+4üm randevuyu 30 una verdiler o gun gidicez bakalim ilkinde kalp atisini duyamamastik kurtaj olmustum😒
Tuba_2013 ErdoSeo5 İnş duyarsınız rabbim sağlıkla kucağımiza almak nasıp etsin inşallah evlatlarımızı bende 8+1suan 4+6da duymuştum kalp atışını