Arkadaşlar ben 39+4 haftalığım 2 gün önce şiddetli sancıdan yatışım yapıldı açılmam var 2 buçuk santim ama çok çok yavaş ilerliyo. İlk doğumum olacak kendi sancımı bekliyoruz ama gelmiyo hele bugün hiç yok sancım doktorum geldi bugünde sancıların gelmezse yarın Suni sancıyla başlatıcaz dedi. Benim korkum şu normal sancılarım gelmezse 2 buçuk cm açıklıkla suni sancı çok zorlarmı. Yapabilir miyim? Çok korkuyorum Doğum yapmış tecrübeli annelerden bilgi istiyorum çok stres yaptım🥺

Sumyyeeetrmnoglu bende suni sancıyla kısa sürede Doğum oldu ki hiç açılmam yoktu korkma normal sancı bilmiyorum ama suni sancı hızlandırıyor sağlıkla kucağına al sonunu düşün hepsi bitecek dünyaya yeniden gelmiş gibi olucaksın

Sumyyeeetrmnoglu 1cm açılmayla günüm doldu diye suni ile başlatıldı 5,5 saatte doğurdum. Korkmayın kendinizi teslim edin açılmanız olduğu için avantajlısınız güzel doğumlar diliyorum 🤗

Mores ayy çok teşekkür ederim hepinize içimi rahatlattınız kendi kendimi yiyip bitirdim burda 😊

Sumyyeeetrmnoglu 2 cm ile 12 saat içinde doğurdum ama benim suniyi ilk az verdiler son 5 saat çok verdiler bir kac saate doğurursunuz bence 😊

saramomy oldu canım kendi sancılarım olunca doktor suni vermekten vazgeçti 1 gün 1 gece sancı çektim arlıklıksız açılmamda çok yavaş ilerledi çok zor geçti benimki rabbim herkese kolay Doğum nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻