Betull34 Deletedmom_5 ben gittim nereida ya devlet memuru daha iyidir karşısında çok katı bir uslup gülümseme sıfır doktor araştrıyordm bir bakıyımmdedm ennsonda da hasta var dıye çıktı bıraktı bizi orda o odadan nasıl çktıgımızı bilemedk eşimle @gizembickici
Aysdgrmnci Betull34 ben de gidiyorum 3 haftadan beri… asla böyle bir tavırla yaklaşmadı. Okudukça çok şaşırıyorum.
gizembickici Betull34 çok şaşkınım şuan gerçekten. Aylarca kontrole gittim dogumumu kendisinde yaptim bir kez bile asik suratla karsilasmadim
Happyturuncu Deletedmom_5 Betull34 çok şaşırıyorum , o hastanede daha önce başka doktora gidiyordum sonra nereida hoca ile çok olumlu yorum olunca kendi doktorumdanda memnun olmayınca ona geçtim 35 haftalık olduk asık surat ile hiç karşılaşmadık
Aysnn3705 Deletedmom_5 kıraçta Yeni Hayat Tıp Merkezine gidiyorum ben Ertuğrul beye çok da memnunum hastane de onun dışında 3 tane daha kadın doğumcu var ama onun kapısında kuyruk oluyo hastalar
Aysnn3705 Deletedmom_5 tabi uzak kalıosa olmaz Esenyurt geniş bi alan neresinde oldğnuzu bilmediğim için
Deletedmom_5 Aysnn3705 avcılar kısmına daha yakınım diyebilirim. Kıraçla aramda nerden baksan 2.5-3 km var
Deletedmom_5 Happyturuncu benimde arkadaşım gidiyordu oda memnun olmadıgını söyledi ama suratı asık falan demedi sadece memnun degilim dedi
Happyturuncu Deletedmom_5 avcılara daha yakınsan eğer Türkan Mutahoğlu var özel klinik ben eve uzak diye gidememiştim bak istersen canım
Happyturuncu Deletedmom_5 yok canım tam yerini bilmiyorum Google yazınca yol tarifinden çıkıyor ben oraları çok bilmiyorum