Symazturk mom- liv hospital doç dr Tolga Şişli , buraya giden arkadaşlarım olmuştu tüm kontrol ve doğum için gittiler çok da memnunlardı ama ücretini bilmiyorum
didodidodero Atakent te kendi kliniği olan ve çok memnun kaldığımız doktor Op.Dr.Uğur Turhan Fiyatı özel hastanelere göre daha fazladır ama bilginiz olsun.(500 TL )
didodidodero mom- Evet Perinatolog Çok detaylı inceledi ve 40 dk sürdü benimki. Büyük Anadolu da 350 TL diye duymuştum.
Catwoman Ben büyük Anadolu hastanesinde yaptırmıştım 2019da doktorun adını hatırlayamıyorum. Gayet ilgiliydi
didodidodero Kity Ödemesini nakit olarak alıyor ve 500 TL. Instagram hesabını da vereyim hem incelersiniz hem de iletişime geçmek isterseniz diye drugurturhan
Kity didodidodero 😊 teşekkür ederim instagramdan takip ediyorum kendisini normal muayene 500 TL biraz fazla geldi bana bide nakit alıyor
didodidodero Merveee34 merhabalar. Normal muayanesi de var ama daha çok yüksek riskli gebelikler de tercih ediliyor alanında uzman olduğu için.
Merveee34 didodidodero ben istanbukda oturuyorum ama orada yaptıracağım ayrıntılıyı . Acil olunca İstanbul’da yaptırmak durumunda kaldım . Bir muayenesine gitmek istiyorum .instagramdan takip ediyorum gerçekten işinde ehli bir doktor . bana da burda önermişti arkadaslar