Seymabekir Kizlar kaçıncı haftanız ve hastane çıkışını nakisli yaptıranlar burada mı 😍 ben betusun hediyelikleri instagram sayfasına yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım 😍🥰
Ndacgds12 Seymabekir sağlıkla kullanmak nasip olsun minnoşa 🥰 rica etsem foto atabilir misiniz kaç parçadan oluşuyor ve ne kadara yaptırdınız
BegumIscanTunc Seymabekir ben yaptırdım 35+1 Haftayim daha dün elime ulaştı sipariş vereli neredeyse 25 gün olmuştu yoğunluktan anca yetiştiriyorlar
Seymabekir Zehra2938 evet bende 10 lu yaptırdım yastığı ile 😍sizin ne zaman teslim ettiler benim ki haftaya bitecek heyecanla bekliyorum çok ilgilendiler merak içindeyim 😁😁
Zehra2938 Seymabekir hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin benim ki 35 gün falan sürdü canım bende zor bekledim valla 🤪
Seymabekir Ndacgds12 henüz teslim edilmedi bayagi yoğun betul hanımın listesi 1 ay oldu siparişimi vereli haftaya teslim edecekler bana da ben hastanr çıkışı ve yastığı 320 yaptırdım ama bu ay zam gelmiş fiyatlara sanırım
Seymabekir Zehra2938 nasıl peki arkadaşlarım yaptırdı çok memnunlar ona güvendim zaten burada bir suru mağduriyet okuyunca insan tedirgin oluyor😁
Seymabekir KaderAhmet ben hastane çıkışı ve yastik 320 yaptırdım ama bu ay zam gelmiş fiyatlara sanırım ama