minikask35 Kizlar 3lu test sonucundan anlayan var mı sonuç çıktı ama bı bilgim yok doktora da randevu alamıyorum stres yaptim
Periperihan minikask35 sonuçları sıra almadan gösteriyoruz bu durumlarda bilginiz yokmu gidin doktorunuza bakar canim
Birmelekannesi_38 minikask35 canım bu kan sonucu bu sonucun raporunu almanız lazım onu da hastaneden almanız lazim
minikask35 Birmelekannesi_38 anladım yarın gidicem doktora bakalm nette baktim ama stres yaptm pek anlamıyorum da bu şeylerden. Sağol canim
minikask35 Edakilic yok canım ben Şırnak’ta yaşıyorum doktorum yaptırma tarama testlerini önermiyorum dedi ikiliyi yaptırmamıştim şimdi memleketime geldim burdaki doktorda 3lu yaptır dedi ondan sadece3lu yaptirdim
minikask35 Periperihan yarın gidicem canım normalde özele gidiyorm bide ilk defa devlette test yaptırdım pek bilgim yok açıkçası . Teşekkür ederim
Leylaakcay @minikask35 e devlette grafik görünmüyor evet bende google den bakmıştım ikili testiniz kötü mü çıktı bunu istediler bende ikili temiz çıktığı halde bunu istedi buda temiz çıktı çok şükür