yagmuurry1 Doğum çok zor biliyorum anne olmak bu kadar kolay değil acı bile çeksem evladıma kavuşmayı çok istiyorum ama 50 gün var bu 50 günüm sanki hiç gecmiycek gibi oğluma kavuşmayı iple çekiyorum doğum ne kadar zor olsa da sonu mutlu bitecek ❤️☺️💕
susam_18 yagmuurry1 benimde son 60 ve yatarak geçiriyorum. Bir günü iyi geçirsem şükrediyorum. Riskli geçirenler için daha zor bu durum. Sağlıkla bitiririz inşallah bu günleri🤲🏻🌼
Kelebek14 Valla bacı bnmde 60 günüm kaldı anım anıma uymuyo bigün çabuk geçsin çocuğuma kavuşayım dıyom bigün korkudan geçmesin istiyom😂
yagmuurry1 Kelebek14 Çok canım yansa da ağlasam zırlasam da çabucak kavuşmak istiyorum annelik nasıl bir duygu hemen tatmak istiyorum ya💜
Yagmur-anne Son 11 gunum ve benimde gecmek bilmiyo dogurmak evladima kavusmak artik ilk anneligimi tatmak istiyorum 😊😇
yagmuurry1 susam_18 Amin canım fazla ayağa kalkmayın şöyle diyim kendinizi zorlayacak şeyler yapmayın biz iki canlıyız çünkü bebeğimizi düşünerek yapalım her şeyi Allahım bir avazda kurtarsın ❤️🙏
Aysnn3705 yagmuurry1 bnmde aynı 10 Ağustos’ta doğum 81 den sonra şehir plakalarıyla şafak saymaya başladık artık eşimle 🤭🤭
Portakalgeliyor yagmuurry1 benim belli değil temmuz sonu diyor doktorumuz önde gidiyoruz haftamıza göre ve sezeryan olursa yine erken olucak :) 🌸🙏🏻 Sağlıkla gelsinler 🌺
susam_18 yagmuurry1 lavabo ihtiyacı dışında kalkmıyorum zaten. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik biraz daha sabır. Allahın izniyle geçecek. Teşekkür ederim❣🤲🏻🌼