Fabulousmom hulya4627 yumurtlama olduğu gün dahil 8. Günüm çatlama günü dahil 7. Günüm benim ne zaman çıkar acaba
MeetJoeBlack Yumurtlamanın 10. Gününde(tam adet olmam gereken gün ) idrarda (normal idrar testiydi. Erken testte çıkmamıştı çizgi ) hayaleeet bir çizgi, 14. Gününde kanda beta 66 çıkmıştı.
Fabulousmom Diyatom MeetJoeBlack herkkeste farklı oluyor demek ki. Ben de kaç çıkacak bakalım. İlk gebeliğim kayıp olduğu için kan sulandırıcı kullanacağım kanda pıhtılaşma çıktı. O yüzden erkenden öğrenmek istiyorum aynı acıyı yaşamak istemiyorum
MeetJoeBlack Fabulousmom bende polikistik over var o yüzden geç döllenme oldu. Allah gönlüne göre versin inşAllah tez zamanda güzel habere kavuşursun 🤲🏼😊
poyrazinannesi3547 Fabulousmom 3 nisan adetimin ilk günüydü ondan sonra 17 nisanda eşimle ilişki sonrası nokta kadar kan gördüm o an tahmin ettim çünkü daha önce hiç olmadı öyle bşy adeti gecikmesi oluncada 3 gün geçince test yaptım şükürler olsun 11 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Fabulousmom poyrazinannesi3547 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏽 Hiç kanama falan yok birkaç belirti var sadece 😳
Tugce_34 Hulde kalp atışını 6+3 te vajinal ultrasondan gösterdi doktor ama çok küçük olduğu için dinletmedi bu perşembe dinleyeceğiz inşallah 🙏🏻
poyrazinannesi3547 Fabulousmom Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla sizde hamilesinizdir bende koku hassasiyeti kasık ağrısı ve göğüs ağrısı olmuştu belirti olrak
Fabulousmom poyrazinannesi3547 göğüs uçlarım çok hassaslaştı. Başım ağrıyor ve gün içerisinde midem bulanıyor yanıyor tuhaf bir şekilde
06Melek Fabulousmom bende senin gibi sağ kasığım ve belim çok ağrıyordu 2 haftadır tabi bugüne kadar bugün ağrı birden kesildi ve adetim 4 gün var üzüntü bastı şimdiden
poyrazinannesi3547 Fabulousmom adet gecikince test yapın dualarım sizinle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 2 düşük yaptım malesef ki o yüzden hep bi endişe bi korku inşallah bu sefer Allahın izniyle kucagımza almakta nasip olur