Hayla34 Bebeğim göğsümü zor alıyor göğüs ucuö çıkık değil sürekli çıkıyor ağzımdan süt te az zaten mama takviyesi veriyorum kullanan var mı etkili mi almayı düşünüyorum
metehaninannesiii Hayla34 göğüs ucunuzu çıkarmaya çalış canım yengem göğüs ucu kullandı yiğenim daha beter oldu göğüs ucunu çıkardım rahatlıkla emzirdi sonra
Birgul Hayla34 ben kullandım etkisini gördüm daha rahat alıp emiyodu zamanla da ucu çıktı şimdi silikonsuz alabiliyo
Mom789 Hayla34 evet benimde yoktu ilk gun zorladım ama 2. Gun artık cok ağlayınca hastanede doktor bana silikon uc verdi ay şuan resmen aşırı rahatım birde ucundaki yaralarım geçse ah keşke kivrandiriyor ama duz emseydi çığlık atardım kesin
Cansel129 Hayla34 yengem de kullandı ise yarıyor bi süre sonra zatn ucu çıkıyor her kullanımdan sonra ılık suda yika
Seryy metehaninannesiii yeğeniniz ne konuda beter oldu ben o kısmı pek anlamadım ‘daha’ ‘beter’ derken?
metehaninannesiii Seryy hiç süt gelmedi hiç emedi anlamına gekdi süt gelmeyince karnı doymadı ağladı mama takviyesi de vermediler önceden o ürünü kullanmadan önce az da olsa süt geliyordu ve çok ağlamıyordu onu kullandı bas bağırarak ağlamaya başladı
rumeysalbayrakaya Hayla34 benim bebeğim 15 günlük ilk günden beri kullanıyorum çok rahat emiyor ara sıra ucu çıkınca kendi göğsümü de veriyorum. Biraz büyüyünce daha kendi göğsümü daha rahat alır diye düşünüyorum ☺️
basakhanim Tüm çabalarınıza rağmen meme tutmuyorsa kullanın ama uzun süreli kullanımda alışkanlık yapıyor bebekte. Bırakmak epey zor oluyor