sibelmas başınız sağolsun çok geçmiş olsun. Geçtiğimiz ağustos ayında 16 haftalıkken ben de aynı şeyleri yaşadım ancak benim suyum gelmişti. Sizi çok iyi anlıyorum insan yarım kalmış gibi hissediyor bir daha hiçbir şey tam olmayacak eskisi gibi olmayacak gibi hissediyor. Ben ne kadar güçlü olursam olayım çok etkilenmiştim ve tükenmiştim, hala da ara ara sarsılıyorum. İnanın acı geçmiyor hafiflemiyor da ancak insan bununla yaşamaya alışıyor. Ben de bebeğimi görmüştüm ve o anı uzun süre kafamdan atamadım yaklaşık 1 sene oldu hala aklıma geliyor. Sonrasında çok doktora gittim araştırdım sordum soruşturdum ve hep eğer düşük olacaksa önüne geçilmesi imkansız dedi doktorlar. Bir yerden sonra olması gereken böyleymiş deyip kabulleniyor insan. Siz de üzüleceksiniz ağlayacaksınız ama bir şekilde toparlanmanız gerekecek, acınızı yaşayın ama kendinizi harap etmeyin, bu da vücudunuza zarar veriyor, sonra bir de iyileşmek için uğraşıyor insan. Bir de kendinizi sıcak tutun üşütmemeye ve ağır kaldırmamaya dikkat edin lütfen. Tekrar başınız sağolsun.