Gokce_56 Kızlar 14 haftalık hamileyim dün kız dedi cinsiyeti emin misiniz ona göre eşime söyleyeceğim dediğim zaman haftaya gene gel dedi cinsiyet değişikliği olan var mı aranızda ?
Acemianne3409 Gokce_56 ben 15 haftalık Ken erkek dendi 20 haftamda kız dedi bizde çok şaşırdık bazen yanila biliyor lar da
Mrvweeeeee Gokce_56 ilk erkek dedi sonra sonra kiz dedi kizda karar kildik 😆 ama kiz dediyse kizdr ya kizdada cikinti oluyomis oyuzden erkek diolar bqsta ama kiz dediyse kizdr
Ebru1654 Gokce_56 Gokce_56 banada aynı haftada kız dedi ama 18. Haftada erkek dedi gerçi kesin dememişti bnim doktorum 18. Haftada tekrar bakalım öyle demişti
Buseninannesi_21 Gokce_56 pozisyonu net gösterdiyse ve doktorunuz iyiyse değismez bana da doktor 14 haftalikken kız dedi değismedi. 🙂
Gokce_56 Asyaayaz1 Allah kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ Şekilden şekile giriyordu ama tam anlayamadı sanırım yoksa haftaya gel der miydi bilemedim sağlıkla olsunlarda ınsAllan
Gokce_56 Mrvweeeeee sağ sağlim kucağınıza aşın ınsAllah ☺️ Bir yer de okumuştum 15 haftaya kadar cınsıyeti tamamlanıyormuş diye bilmiyorum ne kadar doğru
Mrvweeeeee Gokce_56 olabilir bilmiorm buyudukce gormek zorlasio bide biz baya zor ogrendik heryerini sakliyodu yuzunu bile gostermezdi ultasnda
SultanCesur Bana 12 haftalıkken oğlan demişti bir ay oğluşum diye sevdim gittiğimde kız olduğunu öğrenmiştim😊
Gokce_56 SultanCesur kordon ya da parmağı mı oradaydı acaba aslında tecrubelı doktorlar kemık yapısından bıle anlıyor
SultanCesur Gokce_56 aynen kordonmuş ama dedi eğer kordonu değilse oğlan dedi kordonuyla karıştırabiliyoruz dedi
Gokce_56 Ebru1654 bana da emin misiniz dediğim de bir durakladı haftaya gel dedi arkadaşıma da 5 aya kadar kız denildi sonrasında erkek olduğunu öğrendi emin olamayıp post açtım ☺️
Gokce_56 Buseninannesi_21 oturur pozisyondaydı bakalım haftaya kesin öğrenirim ınsAllah usg kağıdı da almadım yoksa fotoğraf atardım ☺️
Aysebln İlk önce erkek demişti doktor kemik yapısına bakıp sonraki kontrol de de kız dedi bir kızım var 4 yaşında bu hamileliğimde de doktor erkek dedi emin misiniz dedim cihaz kötü ama gördüğümü söylüyorum dedi bir daha ki kontrol de bakalım ne çıkacak
Aysebln Gokce_56 inşallah 🙏 şuan erkek diye biliyoruz bakalım değişecek mi yoksa bir kızım varken bir de oğlum mu olucak gorucez ☺️