Nejlavrl Hducjsks kahvalti yapip gidiyorum ben hep ve cok hareketli oluyor canim ac karnina gitme hala uyuyor oluyorsa nstye girmeden cikolata yemeyi deneyebilirsin
midekoruyucu Nejlavrl ne hakkın hikmetiyse benimki de aç olunca kıpır kıpır oluyor, ne zaman tok gitsem uyuyor. Doktor da bana tok gel diyor tok gidiyorum uyuyor, aç gidiyorum artık 😂😂😂
Nejlavrl midekoruyucu benimki tokken daha hareketli canim her bebis farkli iste bebeklerimizin huylarina gore hareket ediyoruz artik😃
midekoruyucu Nejlavrl aynen öyle vallahi, doktorum diyor çikolata ye 😂 sevmiyorum diyorum canım da çekmiyor, limon yiyince daha çok hareketleniyor diyorum, doğru ye ekşiyi çıkar ayşeyi demişler diyor limon ye sen diyor 😂😂😂 hastaneye limon götüresim geliyor 🙈
Yeni_anne1 Hducjsks onu bilemem benim bebeğimin de kafası aşağıda ama hareketleri iyi o yüzden Bi ayakta çektirmek istediğini söyle yoksa da zaten bebeğin hareket edene kadar az da olsa nst de kalırsın büyük ihtimalle takip ederler Allah yardımcın olsun inşallah belki de uyuyordur bebeğin benimki genelde öyle oluyordu
Nejlavrl midekoruyucu 🤣bende hic eksi yiyemedim hamileligimde kışın ne portakal ne mandalin yedim aci tatli tuzlu yiyorum ama eksi yiyemiyorum
rosatue Hducjsks benimki yoğurda uyanıyor. Her bebeğin farklı oluyor sanırım kiminin de çikolataya oynuyormuş
AybukeA Hducjsks nst de duz yatınca hareket etmiyor benim ki, sola yatınca hareketli oluyor, birde girmeden ince çikolatalı birseyler iciyorum ya da yiyorum tok olsam da