Mirzadila27 Selam kızlar 🙋🏽♀️bişey sorucam dünden beri nişanım geliyo hafif pembemsi ve bebeğin kafası baskı yaptıkça kasılma oluyo arada ama daha suyum gelmedi tehlikelimi evde beklemek hastaneye şuan gitmek istemiyorum neyapmam lazım sizce ?
Alpays_Mommy Mirzadila27 düzenli bir şekilde sancıların oluyor mu? Sancıların her 5 dk da geliyorsa o zaman hastaneye giderdim. Nişanın gelmesi hemen doğumun başladığına dair bi işaret değil. Bazılarında günler sürebiliyor. Sancılarını takip et ve sıklaştıkca öyle hastaneye gitmeni tabsiye ederim. Suyun da gelirse hemen gitmen gerekiyor hastaneye
Serapveminikleri Mirzadila27 aralıklarına bak cnm kaç dK da bir geliyor insalah sağ slaim alirsin kucağına benim başta 20,15 dK di sonra 15 dK da bir 7,5 dK da bir en son 5,3 dK bir oldu hastaneye gittim direk dogumhaneye alındım doğum uaptim 🥰
Pinaralper Mirzadila27 doktorunuza bılgı verın en doğru yonlendırmeyı o yapar nısan gelınce hemen doğum olmuyor zamanı var ama suyunuz gelmeyebılırde bı doktora sorup yonlendırmekte fayda var
Mirzadila27 Alpays_Mommy sancı dün olmuştu ama sık aralıklarla değildi bugünde biraz olup geçiyo belli bi aralığı yok yani.Suyumda daha gelmedi bakalım 40+5 olduk bugün