irorkay Orkide-00 ben Hindistan cevizi yağı Badem yağı Kayısı yağı kullanıyorum ama düzenli mi hayır 🤦🏼♀️🙊🤣 4 5 günde bir kullanıyorum 🙊 henüz çatlağım yok 34. Haftaya gireceğim ama tabi olabilir bundan sonraki haftalarda da 🤷♀️
Yeni-anne4-02 Orkide-00 sadece duştan sonra hindistan cevizi yağı kullanıyorum tabi çatlak için şuan çok erken daha 24 haftalığım ama vücudum meyilli olduğu için başladım
Orkide-00 Yeni-anne4-02 ilk gebelkkte hiç bisey kullanmadım ama bunda erken başladı sanırım 16 haftadayim kasıklarımda kırmızı kırmızı olustu
Hilalky Yeni-anne4-02 28. Haftalara doğru geldiğimde hafif çatlama fark ettim o günden sonra bio-oil kullanıyorum. Şuan 33+3 hiç catlagim yok. Gerginlik olduğunda bile çok rahatlatıyor. Güzel nemlendiriyor.
Berkantesra Henüz 16.haftadayım sarı kantaron yağı kullanıyorum her duş sonrası unutmamaya çalışıyorum umarım iyi gelir 🙏
Mrvweeeeee Orkide-00 catladiktan sonra hic bi krem fayda etmiyo o ole devam ediyo insallah fazla olmaz gebeligin sonuna kdar
Yeni-anne4-02 Hilalky evet yani Bi oil bilmiyorum ama kullandığım hindistan cevizi yağı da aynı şekilde gerginliği alıyor ve çok güzel nemlendiyor bakalım bol suyla da destek olursak inşaAllah hiç olmaz 😬
sumlifee Orkide-00 kantaron yağı ve kantaron lu çatlak kremi kullanıyorum 20+1 den gidiyoruz bakalım 🥰