rosatue denizasya dilerseniz emzirme dönemini tercih edin ☺️ Doğumunuza da az kalmış riske etmeyin. Doktorum bu şekilde öneriyor. Ben emzirme döneminde olmaya da korkuyorum
Papatya-34 denizasya 27 haftalığım oldum biontech herhangi bir sıkıntı yok iyiki oldum covit olup ağır geçirmekte var ilaçta alamıyoruz o zaman
U-E denizasya ilk trimestirde aşı önerilmedigi için yaptıramamıstım sonradanda korktum kötü bi etki olursa diye bnde tereddütteyim ama emzirme dönemi yaptırmayı düşünüyorm doğurana kadar bekleyecem
rosatue Papatya-34 siz de o açıdan haklısınız. Diliyorum ki yan etkisi yıllar sonra görülmesin. Bir aşıya bu aşı tamam diyebilmek için 8 yıl uygulaması yapılmış olması gerekiyor. Herbirimiz deney çalışmasına katılıyoruz aslında
Papatya-34 rosatue ama bu kararı doktorlarımıza soruyoruz onlar en iyisini biliyorlAr kötü olsa asla yapmayın derlerdi rabbimize emanet bebeklerimiz
Birgul Cimen_bebek Merhaba annemiz, hamilelik ve emzirme dönemlerinde aşı önerilmektedir. Sağlık sorunlarınız için doktorunuza danışabilirsiniz. Forum’da aşıların gerekliliğinin sorgulanmasına izin veremiyoruz. 💜
Birgul rosatue Merhaba annemiz, hamilelik ve emzirme dönemlerinde aşı önerilmektedir. Sağlık sorunlarınız için doktorunuza danışabilirsiniz. Forum’da aşıların gerekliliğinin sorgulanmasına izin veremiyoruz. 💜