Melekcbn Çok heyecanlandım ikili sayıyı görünce sizde de öyle oldu mu? Bundan sonrası çok hızlı geçiyormuş sanırım 🥲💙 Biraz içim buruk biraz da seviniliyorum tabiii😝🤸🏻🤸🏻
Dilekcnkn Melekcbn Şu yazıyı yazmama 17 gün kaldı zaman ne kadar çabuk geçiyor yaa benim için daha dün gebeliğimi öğrenmiştim 😂 Hayırlısıyla sağlıkla alalım hepimiz yavrularımızı kucağımıza 🌸🌼
Dilekcnkn Tugbadabak-1 Bir an önce o günlerde gelsin bebeğimizi aldığımız günlerde heyecan artıyor bende 😂😂
Tugbadabak-1 Dilekcnkn bana hiç zaman geçmiyor bir an önce doğsunlar artık saglikla yavrularımızı kucağımıza alalım🥰
HilalYlmz Melekcbn 99a son 12 sayıyorum ama sanki geçmek bilmiyor 🤦🏼♀️😂 99dan sonrası hiç geçmeyecek gibi geliyor bana 😂
Alpays_Mommy Melekcbn ilk ayları su gibi geçiyor ama son günleri hic geçmek bilmiyor malesef. Bizimde son 4 gün ama gel bana sor vakit gecip geçmediğini 😆😆
Melosss1 Melekcbn benımde son 99 🥰 çok mutluyum bir an önce geçsin istiyorum oğlumu kucama almak istiyorum 🙈🙈
Busra228 Melekcbn evet 99 dan sonrası hızlı geçiyor ama o an sanki geçmiyor son 49 günüm kaldı şimdi zaman hiç geçmiyor😂
Buseninannesi_21 Melekcbn 99 olmasi için günlerdir bende bekledim hizli geçer zaman sandim meğerse yavaş geçiyormuş 🙂 61 gün kaldı kizima 😍