semirra kahverengi lekem var ama agri yok su an gecen hafta beta hcg degerim haftama gore dusuktu acaba dusuk baslangici mi?
Haticefatma01 semirra canım düşük kanaması kırmızı olur kahverengi kanamadan korkma ama gene de kontrole git progestan kullanıyomusun
ebruzb semirra benim 5 haftalıkken bir kez çok hafif olmuştu hemen gittim yerleşme kanaması dedi çok şükür ondan sonra olmadı mutlaka doktora gitmenizi öneriyorum her insan vücudu aynı değil kafanız rahat eder en azından 🙏🏻
Cigdemkinali21 Benimde 6.haftamda agrisiz lekelenmem olmstu. Doktora gittm dusuk baslangici dediler igneyle serumla durdurdular haftalarca yattim. Suan 34 haftalik oldum. Hic bekleme yerlesme kanamasiymis lekelenmeymis dusunme git doktora.
Muse Benimde 4+4 kahverengi biseferlik oldu hemen gittim doktora yerlesme dedi. Allaha sükür ondan sonrada bidaha tekararlamadi. Ama bence git bi doktora
semirra Muse saglikli olmasima sevindim benim beta degerimde dusmus ama haftasina gorede dusuktu muhtemel dusuk olacak
busrabyrm97 Lekelenmenin her türlüsü risk teşkil eder önlem amaçlı progestan başlanır bnce ihmal etmeden gidin kırmızıya dönerse sorun ama önlem almakta fayda var