Tezgelsenay Tugbanne ben simdilik 1 paket aldim canim . Bebeğe pişik yaparmi onu bilmedigim icin simdilik 1 paket aldim duruma gore stoklamayi sonra yaparim :)
B8use Tugbanne canim ben 30 gun yetecek sekilde aldim günlük 7 bezden hesapladim 210 adet yani 2 kutu ediyor . Bugun dusundum 68 adet yada 50 adet 1 tane dahami alsam diye çünkü markete vs uzagim esimde olmayacak internetten getirtmeyi düşünüyorum
Tugbanne Şimdiden herkes beze stok çek falan filan diyip durdu bana hamileliğimin basından beri ama hiç almadım çocuğumun cildine iyi gelmezse diye o yüzden son aya bıraktım yenidoğan göbek bağı oyuntulu molfix alicam inşallah iyi gelir 🤗
Nisanurr Ben iki paket aldım sonra 1 paket daha kullandım sonrada bir büyük boyuna geçtim ama ben çok kullandım çiş yaptı hemen değiştim pişik olmaması için yazdan dolayı
Tugbanne Nisanurr benimde tam yaz bebeği olucak ağustosu 7 allah nasip ederse büyük ihtimal bende Oyl e sık sık değiştirmeye özen gösteririm.
Nisanurr Tugbanne bencede canım iyi yaparsın çünkü ciltleri çok hassas olduğu için bide çok sıcak hemen pişik oluyorlar bu arada ben sleepy kullanıyorum çokta memnunum sızdırma falanda olmuyor bunla devam edicem büyük ihtimal
GldnUysll Denemek icin 1 paket molfix yeni dogan aldm 70 tane çıkıyor icinden bitsin devamini ondan sonra alirim pisik yaparmi yapmazmi bilmedgm icin fazla alma geregi duymadim
bsra123 GldnUysll Molfix çok bozdu hic bi tanıdığım memnun değil. Prima veya baby&me tercih edebilirsin cnm. Baby&me e-bebek bezi linkini attim bak istersen yorumlar cok guzel 😊 https://www.e-bebek.com/baby-me-yenidogan-1-bebek-bezi-2-5-kg-50-adet-p-bae-20081/?gclid=EAIaIQobChMIpb3wiviF3AIVQjobCh2BuwVOEAQYBCABEgJfR_D_BwE