kumsalmomyy Kızlaaarcım ben geldim hesap değiştirdim Apple kimliğimi değiştirdiğimden dolayı burdayım artık bilginiz olsun @metehaninannesiii @YuvarlanamayanPandaa @Burcu38-mbms
YuvarlanamayanPandaa kumsalmomyy yavruu bu özel tartışma kalsın yıldızladım burdan kesmyelim yahu bağımızı 😘😘
YuvarlanamayanPandaa kumsalmomyy kızlar bende ödem oluşmaya başladı ayak tabanlarım şişti basamıyorum ya sizler napıyorsunuz nasılsınız biraz iki gündür çok hareketlıyız temızlık falan
kumsalmomyy kumsalmomyy @metehaninannesiii YuvarlanamayanPandaa kızlar günaydın magnezyum kullanıyor musunuz ?
Pandagillerrr kumsalmomyy kuzularımm benım seda hesabıma ulaşamadım telefon sıfırladım şifreyi unuttum yeni hesap açtım burdayım artık veee mardine gittim geldim 🥰😍😍😍
YuvarlanamayanPandaa kumsalmomyy hah şimdi şey yaptım dddim tahmin yürütüyorum kim bu aklıma geldin ama düşünüyordum 😂😂😂
kumsalmomyy YuvarlanamayanPandaa bende çok şükür bişey yok kalça bacak ve halsizlik dışında kaç haftalıktın kuzum sen
kumsalmomyy YuvarlanamayanPandaa çok hareket ettiğinden de olabilir ama genelde ödem hareketsizlikten olur diye biliyordum
YuvarlanamayanPandaa kumsalmomyy bir bacagımda platin var onun da sıkıntısı oluyorda basamıyorum ayaklarıma diken batıyor sanki yahu
YuvarlanamayanPandaa metehaninannesiii sanırım ondan yavrum ya kaynanaöın evini temizliyorlar görümcemşn ney bebeleri bana biraktilar hep birde yemekler bende yoruldum iyice
metehaninannesiii YuvarlanamayanPandaa amaaannn su kaynanalar boynu devrilsin emi hamile halinle bırakıyorlar
YuvarlanamayanPandaa metehaninannesiii kız iki gündür canım cıktı valla umurlarındada değil sinirlerm alt üst oldu
kumsalmomyy YuvarlanamayanPandaa bakacak başka biri yok muydu kuzum keşke abla bana bırakma falan deseydin bişeyleri bahane edip kendine yazık etmişsin 🤷♀️
YuvarlanamayanPandaa metehaninannesiii ayy oda ne olacak diyo zaten yanımda değil yq bişi olmaz gidince dinlenirsin diyor🙁