Yasemin69 Kızlar kayınvalidem doğum için illa ki yanıma gelin diyor ne yapmalıyım sizce başka şehirdeyiz gitmeli miyim
Deniztrn Yasemin69 herkes kendi evinde olsun.. bence doğumdan sonra anne baba ve bebek yalnız bırakılmalı.. çok daha huzur verici
Zeynebakman Benimki de gel diyor. Evimiz de yakın. Ama ben kabul etmedim. Lohusalığımı evde sakin bir şekilde geçirmek istiyorum. Bebeğim evimize adapte olsun istiyorum. Ben gelemem sen gel dedim. Kendisi gelirse gelir,gelmezse kendi bilir. Ben düzenimi bozamam
birkedilianne Yasemin69 Biz de konuştuk bu konuyu. Ama eşim gitmemizin iyi olmayacağını söyledi. Hem kendi evin değil hassas bir dönemdesin rahat edemezsin hem de 1 aylık bebekle eve dönmek için uçağa binmek bu dönemde tehlikeli dedi. Hemde eşim kalamayacaktı ayrı durmak istemedi. Şimdi kayınvalidem gelecek 1 ay
zehranurr Yasemin69 gelebiliyorlarsa onların gelmesi daha iyi olur. Nolursa olsun kendi evinin rahatlığını hiçbir yerde bulamazsın
Nurayademir Yasemin69 valla biz de eşimle konustuk 32.haftmda bn kayınvalimdelere geldın memlkete bizimkılerın fazla kalma durumu yoktu o yuzden biz geldık gayet rahat ve güzel oluyor
Emine1310 Yasemin69 zorunluluğun yoksa eğer kenndi evinde kal bende mecburum doğum için gitmeye cuma gidicem çok stres oluyorum nasıl yapıcam diye evinin rahatlığını vermez hiç bir yer
Hafissee Yasemin69 kendimi doğum yapacak ne ayagına cagırıyo 😁 anlaşıyosanız kendi gelsin senin yanına
Hateskara Yasemin69 Kayınvalidenle anlaşıyorsan git ama kendi evinin rahatlığını bulamazsın bence bşr de şehir dışı git gel küçücük bebekle zor olmayacak kendi gelsin madem
Yasemin69 Hateskara herşeyime karışıyor sanki bebeği kendi doğuracak evde odalarını kilitliyor hastane çıkışına bile karıştı bunu giysin diye eşim de illa gidelim orada daha iyi hastane var diyor.
Minigimm0611 Yasemin69 Ben olsam asla gitmezdim. Ama tabi aranız cok iyiyse sıkıntı yasamam diyorsanız siz bilirsiniz.