sedack__ Benim de 14+3 dün minnak bi kıpırdanma hissettim🥰 çok değişik bir duygu acaba ben mi yanlış hissettim diye düşündüm
Ayseyavuz ege_ayaz_mom ben normalde 13+5im ama doktrumn söylediği tahminde 14+6 yım ve en son kontrle gttgim gün 14+0 mis ozmndan beri bende hissetmeye başladım ya 🥰🥰
mom073 Ikili test sonucum açıklandı ve sorun yok dedi ve cinsiyeti söylemedi 1 ay sonraya çağırdı, aşı istediğini olabilirsin dedi
Papatyam02 Bugun ıtıbarı ile 13+4 üz ılk gebelıgım hala hıc bırsey hıssetmıyorum . Sadece ıkı gunudr karnım komple agrı oluo gıbı sızı seklınde baska bısey yok
mom073 https://resimyukle.link/i/OX4Ym kızlar ikili test sonucum doktor sorun yok dedi,cinsiyet tahmini yine yapmadi anlayan var mi
Fatmasylp mom073 benim de ağzımda tuhaf bi tat var hep o yüzden bulanıyor arada inşallah geçer bi an önce sizin de benimde🤲
Arsima4 ege_ayaz_mom bizim de bugün 14 oldu tam bende 2 3 gündür hissediyorum Kalp atışı gibi çok güzel duygu 🤭 aserme olayları da azaldı gibi
Arsima4 Perşembe de cinsiyet öğreneceğiz ınsallah en son gittiğim de kız hissettim dedi ama net değil 🤗
Sdacbc ege_ayaz_mom bizde bugün 17olduk benim ilk gebeliğim seğirme gibi hissediyprum bende normalmi acaba bu kadar erken hissetmem yoksa bağırsak hareketlerimi emin olamıyorum 😂😂
MertEgem2241 ege_ayaz_mom 14+4 canım bi oğlum var buda ikinci gebeligim cumartesi gittim doktora ve erkek bebek dedi ikinci oglusum geliyo 🥰
ege_ayaz_mom Ayseyavuz aynen öyle ben dün anlık hissettim ondan sonra bişey hissetmedim ama büyüdükçe dahada çok hissedicem zaten🤭🤭
Ayseyavuz ege_ayaz_mom bnm ikinci gbelgm blmiyrm byle tam tekme gbi dgl ama bn hissediyrm sürekli masallah