Eymirinannesi Ebrumihrimah merhabalar yara izi için hangi kremi kullanıyorsunuz ve fiyatı ne kadar bende kullanmak isterim
AyseguLena @Ebrumihrimah Kuzum bu aptamili nereden aldın? Bakmadığımız yer kalmadı hiç, prematüre olan yok hep 1 numaradan başlıyor🤦🏻♀️
Ebrumihrimah AyseguLena evimin yakininda ki eczane vardi ordan aldım otogarın karşı tarafında oturuyorum (0412) 290 13 22 gökkuşağı eczanesi ara istersen genelde herşey bulunuyor hastanenin çevresinde bizde bulamamıştık
AyseguLena Ebrumihrimah Tamam canım çok saolasın Avm’lerin eczanesinde bile yok. Bakmadığımız eczane ve avm içi bebek ürünleri satan yer kalmadı 🤦🏻♀️
AyseguLena Ebrumihrimah Canım dediğin eczaneye gitti bugün eşim, almış oradan 😍 diğer vitaminlerimde bitmişti onlarıda almış. Çok saolasın 🙏🏻🌸❣️
Cunda Merhaba anneler, 33 haftalık hamileyim ve doğum sonrası diyarbakıra taşınıcam . Çocuk doktoru öneriniz nedir ?
Anneblogu Cunda canım doğumdan beri genesiste Abdulkadir özel’e götürüyorum oğlum şuan 5 yaşında ayrıca 18+3 hamileyim batı hastanesi nde Şeyhmus sevinç var ilgili bir doktor tavsiye ederim