Tuch Ne yaptıysam olmadı 36+4 haftaya girdik hala ters duruyor bebişimm.. Normal doğum isterken sezeryana doğru gidiyorum galiba.. Aslında öyle çok takılan biri değilim istediği gibi gelsin kızım sağlıkla gelsin . Ama niye dönmüyor onu anlamadım 😊
celikbebeklerr Tuch her bebek doğum şeklini kendi seçiyor ama 37de 38de sanciyla dönen de var. Bu tamamen bebegim tercihi insallah ikinizin de istediği olur bakarsiniz sanciyla dönüverir💖🤲🏻
Esen3535 Tuch Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebiş keyfine düşkün demek ki 😊 benimki de 29dan beri dönmüş durumda ama bende diyorum dönmüş bile olsa belki normal yapamayabilirim hiç belli olmaz
Eylul_naz09 Tuch bnde 37+4 üm hıc bas asagı donmedı dönmeyede nıyetı hıc yok keyfı yerınde galıba 😀 saglıkla gelsınler
Tuch celikbebeklerr hangisi onun için sağlıklı olacaksa öyle olsun diyorum artık 😊 ama dönsünde istiyorum tabi 😂
Tuch Esen3535 aöin canım allahım hepimizin bebişşerini sağlıkla kucağımuza almayı nasip etsin 🙏🏻 yaparsın bence normaal kendine güven 😊
celikbebeklerr Tuch her anne gibi, benim bebegim secde pozisyonu sayesinde dönmüştü canim ama cok erken basladim 20lerde falan. 25te de döndü sonra büyüyünce hic geri dönmedi
Esen3535 Tuch inşallah canım benim de siğilim vardı Yaktırmıştım geçmediyse eğer normal yapamıcam çatı muayenesinde belli olacak bakalım
Eylul_naz09 Tuch bnde öle dıyodum kalpazan bu donmez dıyodum benı sasırttı 😃 sezeryan a meyıllıydım cok ondan herhalde bı suprız yapayım dedı kızım 😅anasıyla ınatlasıyo smdıkı bebısler 😂
Seda_nrr Tuch 39 da dönenler var burda belki döner :)) bide instagramdan bir video paylaşmışlardı oradaki hareketi yaptım bebeğim döndü yazmışlardı bulabilirseniz bi bakın :)