Zerden Arkadaşlar doğru bir söylenti midir acaba? Kız bebekler erkek bebeklere nazaran daha mı erken doğarlar
meraklianne1 Zerden 39+2 olduk gelmiyo kızım gelmeye de niyeti yok bugün gördüm daha doktor da rahat gelmeyecek gibi bu dedi😄
aslanreis Zerden sanmıyorum herkesin vücudu hamileligi hamilelik kosulları kendine özel ben normal zamanımda dogmusum teyzem 10 gün geç dogurmus kuzenimi oda zorla suniyle falan hatta uyuşuklugu dogmayısından belli diye dalga geceriz 🤷🏻♀️😂
Ada_cn Zerden yalan bacım Benide hep öyle kandırdılar 😁 açılmam bile oldu ama kızımın hala gelmeye niyeti yoktu 40+2 de suni ile biz çağırdık hanımefendiyide öyle geldi yoksa daha duracaktı 😍😁
bankaci26 Zerden valla 39+1 olduk sezeryan olucam ama normal olsaydım daha kanala girmemiş nile sancı sıfıe benxs o bebişe göre değişiyoe 😀
Diillara Zerden 41 hafta olduk halla gelmeye niyeti yok hanım efendinin Çarşamba günü suni sancıyla başlatılacak eğer kendi gelmezse her hamilelik farklı benimde ilk gebeliğim beklemedeyiz 😂
Seduru Zerden alakası yok bence kızım 41 hafta ya kadar gelmedi mecbur suni sancı ile doğum başlatıldı ☺️