miniginannesi3 Doktorum yazdı fazla kaşıntı ve akıntı olduğu için kullanan var mı? Bilginize ihtiyacım var herhangi bi sakıncası var mı acaba doktor oyle olsa yazmazdi ama yine de şüphe iste 😏
UralAybars0921 miniginannesi3 ben de ikinci kutumu kullanıyorum. Vajinal mantar ve kaşıntı için. Gerçekten de işe yarıyor seviyorum donaxyl’i 😁
KuzeyiinAnnesii miniginannesi3 ben 2 gün kullandım sadece yeşilimsi akıntım olduğu için. Birdaha hiç kullanmadım çok büyük bi fitil maalesef
Kelebekmadam miniginannesi3 ayy aynısını banada yazdı bugün benimde akıntım ve yanmam var 8+5 daha benim haftam bende tereddüt ettim
miniginannesi3 KuzeyiinAnnesii evet büyük ama bende rahatsızım o yuzden kullanıcam 6 tane zaten ama ne aralıkla onu bilmiyorum
miniginannesi3 KuzeyiinAnnesii hayir söylemedi eczacida yazmamış üstüne anlamadim nasil kullanmam gerektiğini günde bir defa kullanılabilir yazıyor internette bilmiyorum napicam
UralAybars0921 miniginannesi3 evet günde bir defa yatarken kullanıyordum, dün bitti. Şöyle söyleyeyim kullanmaya başladığım ilk üç tablette bol sulu akıntım oldu, sonraki üç günde de öyle bir şekilde mantar döktü ki, gözlerime inanamadım. Baya faydası oldu.
miniginannesi3 UralAybars0921 ya yani günde bir defa kullanabilirim bende de bugün oldu akıntı o zaman sizinde 6 günde bitmiştir oyle mi o sirada ilişki yasak değil mi
UralAybars0921 miniginannesi3 mantar olduğu için yasak, eşler arasında bulaşma söz konusu oluyor. 6 gün sürüyor