Rabiiakaradas Selam anneler. Uyuyamıyorum bir kaç gündür karnımda büyüdü son 8 haftamız kaldı yatağa girince rahat nefes alamıyorum uzandığımda uyuyamıyorum haliyle sizde nasıl gidiyor 😣
Deletedmom23234 Rabiiakaradas 29 haftalığız bizde hava çok sıcak uyuyamıyorum oturduğum zaman belime ne kadar yastık koysam da yine belim ağrıyor 😒 nasıl olucak böyle 😬
Elisammmbade Rabiiakaradas 🙄🙄🙄🙄 daha 8 hafta var🙄 erken ağırlaştiniz sanırım 35 haftalığim biraz geç geliyor sadece uykum. Hepsi bu
hlnrzmra1807_ İlk gebeliğimde yaşadım kendini doğduktan sonraki uykusuz gecelere hazırlık diye motive edersen daha da akar gider zaman 😂❤️
Rabiiakaradas Birtane2307 ayy cok zor dogsun da uykum rahat bir şekilde gelsin onu özledim uyuyamasakta
Birtane2307 Deletedmom23234 ahahah kis annesi olmak cok daha rahat bence kat kat giyin ve giydir😄 ama teyzemler yaz bebegi daha rahat zibin giydir otur diyolar😄😄
anneysenn Sol tarafa yatmaktan artık sol elim uyuşuk kalkıyorum bi sağa bi sola dönüyorum geceleri mecbur ama asla uyuyamıyorum aşırı sıcak ve daralma var bende de uyku 0
Birtane2307 Rabiiakaradas uyuruz uyuruz tamam uykusuzlukta cekeriz ama uyuyacagimiz zaman da olur beni korkutuyolar uykusuzluktan olcen filan diyorum sizene ben onun icin uykusuz kalirim ama uyuyacak zaman da ayarlarim bi karismayin
Leylaalin Rabiiakaradas Bazen o göbeği bile özlüyorsun minnosum şimdi yanımda yatıyor ama yine uyuyamıyorum 😂
ReyyanKBektas Ay sıcak felan bıraktım ben dönerken sağımdaki solumdaki yastık oynuyor ya Karnım yatağa düşüyor karnımın ağrısına ağırlığına uyanıyorum lafta uyuyorum ama birde bana sorun o acıları