Shyla_ktlu AESahin hiç bişi olmaz o ölçümlerin yanlış olasılığıda var bire bir sonuç vermiyo yani iri bebek kolay doğar ayrıca zayıf bebek kendini dışarı atamıyomuş sağlıkla gelsin🤲🏻
Sulegorkemakyol Oglumveben34 evet ama normalde kalmaması gerekiyordu normalde benim kızım kalbi durduğu için acil olarak doğuma alınmıştım o yüzden küvezde kaldı
Oglumveben34 Sulegorkemakyol teşekkür ederim erken doğum riakim var o yüzden sordum. Çok geçmiş olsun tekrardan
Sulegorkemakyol Oglumveben34 çok sağol benimde erken doğum riskim vardı 17 hafta başlamıştı bizimki ama hiç korkma 36 haftayı bulduysan zaten artık erken doğum riskin ve küvezde kalma olasılığı ortadan kalkıyor
Sulegorkemakyol Oglumveben34 durur durur Allahın izniyle bol bol dinlenmene bak ne kadar az hateket edersen o kadar iyi
Yumurcakk Nilaryamoms bilmıyorl 5 haftalık gene bakılıo sizde en son 19 haftada bakıldı bende simdi 36 dayız ve kendım özele gitmesem 19. Haftada kalırdı
Yumurcakk Hmyraksoy insallah canım nenım 🙏 peki 30. Haftaya göre azmı sizde internette baktıgmda 1400 kr dio bizdede 1580 cıkmıştı
Hmyraksoy Yumurcakk ilk oğlum da böyleydi o yüzden hatırlamıyorum inanın. Ne desem yalan olur yani☺️♥️
Tubacaa AESahin benim 35+0 da 3150 idi kilosu çok güzel dedi doktor son haftalarda yavaş alır dedi bir de
AESahin Tubacaa evet bazen gelişim yavaşlar bazen de son 4 haftada 1 kiloya kadar da alabiliyorlar hiç belli olmuyor :) sağlıkla gelsinler inslh ❤️🙏