Elifcerit Kızlar sezaryen doğum yapanlar spinal mi genel mi oldunuz dikişleriniz estetik mi yoksa normal mi
BelisinAnnesi Elifcerit 8 inci haftamdan beri gidiyorum hiç öyle köpek gbi davranmaya rastlamadım şuan 34+2 yim inşallah orda doğum yapacağım normal doğum benmki. Arkadaşlarım bu yıl içinde yaptılar ve çok memnunlar
Pnaraga Elifcerit 7 mayısda sezaryan doğum yaptım spinal oldum müzkler eşliğinde doğumum oldu harikaydı dikişlerim normal oldu gerçekten kadın doğum doktorları hepsi ama hepsi harika insanlar daha oncede yazmıltım buraya resmen bazımda döndüler harika ilgilendiler ben mecburi sezeryan oldum orda yapacaksanız doğumh sakın endişelenmeyin keyfini çıkarım derim Elifcerit
Adile1706 Bugün bebeğimin kalp atışını dinlemek için gittik Ankara şehir hastanesine itttt gibiler afedersiniz ben dinleyemedim sadece atıyo kalbi dedi Dr. Bana dinletmedi çok saçmaydı sinir bozucu bir hastane
hbanneyim Kenarda bende durayım 15 haftamın içindeyim orayı düşünüyorum. Çevremden iyi yorumlar alıyorum da sanş artık dr falan.