Kbryvz Kizlar sorum baslikta zaten doğumdan sonra hediye vermelik neler olabilir fikirlerinizi alabilir miyim
Gupssse Kbryvz ben de araştırıyorum ama korona var kim gelecek felan diyrm sonra da olsun diyrm kolonya çikolata seti güzel hoşuma gitti ama kararsizim
U-E Kbryvz mevlithediyeleri.com diye bi sayfadan yasin seti yaptırdım içinde yasin magnet tesbih lokumluk bide küçük bunları koyacak çantası var en azından verdiklerim bi yasin okusa çocuguma sevap gelir diye düşündüm
eaaysenur Kbryvz ben anahtarlıklı kart yaptırdım kartın üzerinde anahtarlık var yanında çikolatası birde kolonya 🙈
ilaydakaran Kbryvz kızlar ben oğlum için kapı süsü ve magnet yaptırdım çok memnun kaldım, size de tavsiye ederim. https://instagram.com/mutluyarinlaratolyesi?utm_medium=copy_link
Kbryvz Gupssse hatıra amaçlı bir şekilde bir zaman verilir zaten artık eskissi gibi cümbüş olmuyor yakınlarına yaptırıyorsun
Kbryvz Yasini mevlitinde yaptircam nasip olursa kolonya mantıklı ama kalicida olsun istiyorum kumbara gördüm bir yerde
Kilicbebek nrsncmldr ay ne güzel tam ismiyle bütğn halde çok güzel görünüyor 🥰 bizede nasip olsun bu zamanlarının hazırlıkları
nrsncmldr Dilekcnkn 5 harfe kadar tanesi 6 liraydı ☺️ Sonrası için her harf 50 krş denilmişti. Tül etiket dahildi. ☺️
Hiilaalll Kbryvz Magnet ve çikolata yaptırmayı düşünüyorum virüsten ötürü çok fazla gelen giden olmaz kafasındayım o yüzden az yaptırmayı planlıyorum :)
Bskrck Ben makrome ip den deniz kabuğu model anahtarlık yapıyorum çok güzel ve yapımı da çok zevkli 😍🤗😂