Elif0712 Kizlar heycanlandim bi an karnimi oksuyordum birden sag kasigimda bi dolgunluk fark ettim yumurta gibi solda yok sol bos tamamen elimle hissediyorum ay bebegimmi o benim
Havva-61- Elif0712 10 haftalik bebekten ne olur kaç gramki hissidilcek 30 haftada kafasını ancak hissettim
Uerdem Elif0712 yok canım bebegi hissetmen 18. Haftalarda anca oluyor o da pıt pıt şeklinde içinde sertlik vs hissetmen cok sonra
Elif0712 Meltemce kontrolden geldim canim hissetigim sey bebegim druma sordum zayif oldugun icin yag dokun az hissetmen normal dedi
marbling10 Meltemce bebek şu an hâlâ kasıkta, rahim büyüdükçe yukarı kayacak şu an rahmi henüz portakal büyüklüğünde. Rahim zaten normalde kasıkta duruyor.
3prensannesim Havva-61- ilk bebeğidir muhtemelen on haftalık bebekten ne olur ki demen yanlış bence belki içinizde kötü niyet yok ama üslub yanlış üzülebilir
Elif0712 Havva-61- sezeryan yerinin uzerinde dolgunluk var bebek hareketi vs gbi birsey degil drmek istedgim kese vs asagi yukari capi suan incir kadar
Havva-61- 3prensannesim yanı sizde yorumlardan seçip türkçe dersi vereceğinize post açana yorup yapıp kızın içini rahatlatsaniz daha iyi 3 cocuk annesisiniz sonuçta bebekle ilgili sormuş yazım size göre yanlış olan kelimeleri duzeltin dememis
Elif0712 3prensannesim üçüncü bebegim hic takılmıyorum usluba ztn her postta var bu tur yorumlar demek istediğim ztn bebek hareketi fln degil sezeryan yerinin uzerine dolgunluk var sag tarafta bebek ztn 10 haftalik olsada kese vs derken incir kadar yer kaplar ztn yarin knt var özellikle soracağım druma
sabirsizannecik 3prensannesim keşke hiç muhatap olmasaydiniz hanımefendiye üslubun yanlış olduğunu gayet kibarca belrtmissinz ama hala kaba bir şekilde sizi elestirmiş
Elif0712 Uerdem yok oyle birsey degil bnm üçüncü bebegim bebek hareketi vs degil sezeryan yerimin ust kisminda dolgunluk var solda yok bebek oldgnu düşünüyorum
Elif0712 Havva-61- on haftada elbette bebek tuy gbi ancak rahimde kapladgi alan bebekten cok daha buyuk yumurta incir kadar yer kaplıyor suan o dolgunlugu kastediyorum aslinda bn
Elif0712 Havva-61- turkce dersi vermemis uslubunuzdan bahsetmis hamilelik hassasiyeti insanlar alingan olabiliyor o acidan kotu birsey dememis
marbling10 Elif0712 rahmniz şu an portakal büyüklüğünde olabilir onu hissediyorsunuzdur diye düşünüyorum
Elif0712 Miase sizin baya buyuk yakinda hissedersiniz hareket bn birinde 16 haftalik birinde 19 haftalik hissettim
Miase Elif0712 hep sol taraftaydı o sertlik şuan bişey hissetmiyorum ama kasımda bi çıkıntı oluyor onu elimle hissediyorum bebek mi değilimi bilmiyorum 😂 haftaya gidecem cinsiyet için 🙈
Elif0712 Miase bebek cnm dolgunluk sertlik seklinde dger taraf yumusaciktir kafama takildi bn bebek oldgnu düşünüyorum sabah kontrol var bakalim ne dicek dr yazarim