Hazal_hazar Oyakpln tek bir doktor var yapan cokta iyi 4defa girdim herseferinde 45 50 dakika kaldim ilgililer
Yasemin00 Oyakpln Ben umuttepede detaylıya gidiyordum canım yasemin hanım var birde cenk bey var bu ikisi çok iyi doktorlar ben doguralı 11 ay oldu ama hala burda geziniyorum 😅
Oyakpln Hazal_hazar neden dört defa gittin canım kontrol amaçlı mı çağırıyorlar kimdi doktor memnun kalmana sevindim inşallah randevu bulabilirim bende
Hazal_hazar Oyakpln ucretli makul ucreti vardi riksli gebeligim oldugu icin yakin tarihlerde takipedildim
Elifss1 Oyakpln daha yeni aradım sadece Yasemin hanım bakıyormuş o da riskli gebelere yani randevu vermediler 🤷🏻♀️
mommyjean Elifss1 aynen bende dün aradım aynısını dediler herkes nasıl randevu aldım gittim diyor anlamıyorum riskli mi diyorsunuz yani
BelisMelis41 Oyakpln bende gecen hafta girdim detaylıya ama umuttepe de değil doktorum bana bır kaç ısım verdı bunlara baktırabılırsın dedi bizde onlardan birini secip gittik size doktorunuz önermiyormu benım hiç aklıma gelmemişti umuttepe
Oyakpln BelisMelis41 ücretsiz olarak Alikahya’da ve Umuttepe’ye gidebilirsin dedi Alikahya’da da doktor izindeymiş tamda benim tarihlerim de Umuttepe’yi de sizlere sorayım dedim özel de için bir kaç doktor önerdi
BelisMelis41 Oyakpln valla bana hiç öyle seyler onermesi 😂😂 hep özel hastanedeki doktorları onerdı de neyse artık geçti 😁
mommyjean Elifss1 benim de içim el vermedi açıkcası ama buna çözüm bulunması gerek detaylı ultrason çok pahalı medikalparkda sebiha hanıma randevu alıcam ben de 550 tl imiş. Sen nerden aldın randevu fiyatı nedir