prensesimbenim_ 29 haftalık hamileyim yarın kontrolum var ne gibi işlem yapılır ayrıyetten dogum pozisyonu bellı oluyor mu normal mi sezeryan mı dıye
Beyzan prensesimbenim_ 29. Haftada bir test vs yok en son şeker yüklemesi yapılıyor 28. Haftada. 29 da rutin karından ultason istenir doktor gerek görürse kan ve idrar tahlili ister. Doğum şekli için çok çok erken çünkü bebek daha pozisyonunu değiştirir.
idiloska prensesimbenim_ bazı bebekler 32′den sonra dönüyor, benimki 29′da makat gelişti yani dönmemişti, 38+4′üm şu an. Cumartesi 39+1′de epidural sezeryan olacağım, bebiş dönmedi, doktor artık dönmez diyor.
Asyacaa Kan vermediyden kan verirsin standat ölcümlerini yapar baş cevresi karın cevresi vs suyuna bakar bide bas aşağımı yksa makat aşağı mı onu söyler
prensesimbenim_ Beyzan ben şeker yuklemesi yaptırdım hersey normaldi sonrasından bir rahatsızlıkgecirdim 2 hafta once hastanede yatmıstım şekerim cok cıktıgından bebegım o zaman 28 haftalıga uyumlu dedıler 2 hafta onde demıslerdı bu şekerden dolayı ama suan ben 29 haftalık olarak bılıyorum o doktorların demesiyle 31 yada 32 felan belkide degısmezse