Henüz yarım günlük anneyim. Şu ana kadar sayısız hikaye okudum, hepsi inanmaktan geçiyor anneler..
Öncelikle bebek makat gelişti, 3 aydır hiç dönmedi olduğu yerde durdu. Aşırı hareketli bir bebek, doğduğu gün bile hareket eder haldeydi.
Öncelikle, nst bağlandı kontrol edildi. Daha sonra sonda takıldı. Gerçekten sondadan korkulacak bir şey yok, tuvaletiniz geliyor gibi geliyor ama alışıyorsun sonradan. 6 saat içinde o sonda çıkıyor.Ameliyathaneye geldiğinizde zaten sizinle konuşuyorlar genel anestezi olduğum için oldu bitti gibi bir şey oldu benim için.
1 saat içerisinde odaya getirdiler, gerçekten sıfır ağrı ve acı vardı. Genel anestezi olmama rağmen sütüm hemen geldi emzirme sürecimiz başladı çok güzel duygu tarifi edilemez..
Hastanede topuk kanı gibi bir şey alındı her şey normal dedi
Ayağa kalktığınızda kendimizi inandıracak olursak eğer gerçekten ağrı olmuyor sadece göbeğiniz kasılıyor gibi oluyor. Ağrı kesiciler zaten veriliyor, 6 saat sonra hoşaf ve çorba içiyorsunuz gaz gelmesi içn. Çay ve kahve serbest.
Yürümeye başladım bile , yürürken sıfır ağrı ancak öksürürken biraz kasılıyor haliyle. Tam mesela geçen hafta nişan gelmişti leke olarak bugün hastane odasında yine gelmişti.
39+3 de doğurdum yavrumu, çok güzel ağrısız,sızısı olmadan geçti. Gerçekten dua, telkin,beyne olumlama yapın ve inanın hiçbir şey olmuyor.💞