Senicokbekledm Merhabalar şuanda tam 28+6 günlük hamileyim. Daha önce 2 düşüğüm oldu şuanda clexan ipne kullanıyorum hamileliğimin başından beri bebeğim neredeyse 1 hafta kadar geriden geliyor dr clexan kullanan hastalarda olur dedi. Ancak son kontrole gittiğimde dün 939 gram oldugunu eger 2 hafta sonra yine böyle devam ederse kullandığım ilaçları vs değiştirerek gerekli önlemleri alacagını söyledi dünden beri moralim bozuk daha önce 2 kayıp yaşadım korkuyorum sizce bebeğim cok mu küçük başıma ne gelebilir lütfen yardım edin
Busrasahinbas Senicokbekledm bende tek umblikal arter sıkıntısı var bende claxane kullanıyorum doktorum banda tam tersi claxane kullandığım için geriliğin olma ihtimalinin çok az oldugunu söyledi onu kullanmasam gerilik olacaktı ama çok şükür olmadı
Merymery Senicokbekledm ilk kez duyuyorum gerilik yptigini gerilik gec döllenmeden olur başka türlü sonradan gerilediyse bilemicem ama kan sulandırıcı igne bnde kullaniyorum onun etkisi bebeğe giden kan akisini düzeltmek neden gerilik yptigini anlayamadim
aslininkuzusu Senicokbekledm bana da dr um gerilik sebebi ile claxen ve corasprin başladı canım yazalı olmuş baya şu an nasıl durumunuz
Eesramustafaa Benim ilk zamanlar geriden geliyordu ama şuan önden gidiyor clexan gelişmesine yardımcı oluyor bebeğe giden kan akımını hızlandırıyor çünkü benim ilk geriden gelince doktor korkma clexan ile zaten düzene girecek demişti Allah ım hayırlıca sağlıklıca kucağina almayı nasip etsin inşallah 🙏
Duygusd Bende cleaxan kullanıyorum gerileme yapmaz aksine kan akışını hızlandırır bebeğin daha iyi besin almasını sağlar benim iki hafta geriliğim var 25. Haftadayım doktorları hiç iyi şeyler söylemiyor benimde canım çok sıkkın