Elbet-birgun-kavusacagiz Pakize_dogan e nabiza dusmuyo yani dusuyo ama doktorun istedigi sonuc dusmuyo digee postunuzdada yazilmisti
Fairymom Pakize_dogan bende devlette yaptırdım testimi daha doğrusu fakültede ama özele gösterecektim sonucu tekrar hastahaneye gitmemek için sordum siteye düşermi diye grafik olduğu için gelip buradan almanız lazım dediler.
Pakize_dogan Fairymom valla bazen diyorum kendi kendime ne olursa olsun dogurcan zaten araştırma diyorum bazen de içim içimi yiyor bişey varsa bileyim istiyorum ama şu hastaneye gitmeler hamilelikte çok yorucu oluyor ne yapicam bilmiyorum
Fairymom Pakize_dogan ilk gebeliğimde sırf bu düşünce yüzünden az kalsın canımdan oluyordum. Dediğiniz gibi ne olursa olsun Allah bana onu nasıl verdiyse öyle kabulüm dedim sonra düşündüm neden dedim öyle birşey varsa bile hamilelikte müdahaleyle tedavi edilir diye gittim doktora üç hafta tam üç hafta kalbi durmuş şekilde taşımışım az kalsın beni zehirleyecekmiş ama ne bir sancı ne bir kanama hiç bir belirti olmadı şimdi her ay düzenli gidiyorum en azından bebeği görüyoruz hele kalp atışını dinlemek 💞💞💞💞
Pakize_dogan İkili testi yaptırdım geri kalan testleri yaptirmama kararı aldım detaylı ultrasona giderim bı ama o kadar ugrasmisken en azından ogreniyim de diyorum gitmem belki.almaya sonucu çoğu kişi testler doğru çıkmıyor diyor ne yapicam bilemedim
Pakize_dogan Fairymom yok canım ben 3 4 taramayı yaptirmiycam yoksa bende her ay gidiyorum kontrole görmeden olmaz imkanım olsa her gün açar izlerim onu