Biranne2meyve Bi bulamadık normalde hemen karar veren tipleriz eşimle kızıma hemen karar verdik ama bunda yok bi türlü karar veremiyoruz fikir verin ne olur tek isim istiyorum özellikle
Emine1989 Biranne2meyve yusuf, mirza, aslan, kenan , batuhan , poyraz, furkan , eymen, emir, yigit, ali, berat,
Bir_abla Biranne2meyve oho baya varki kuzum ya mesela aybars ege efe yağız yiğit alparslan doruk demir kerem karan yaman zayn zeyd mirza tuna ali mert mete kağan can emre selim miran taha seymen eymen arden aren asil arın furkan şuan aklıma gelenler 😂😂
Biranne2meyve muzeyyen1 benim eşim çok seçici bende sanırım o yüzden zor oluyor erkek ismi de çok zor geliyor karar vermek farklı isimleri daha çok severiz mesela kızımın ismi Duha ama siz bulmuşsunuz ne güzel☺️
Biranne2meyve dertist bende 20 haftalığım ama hala tık yok asilhan Kutay falan düşünmüştük çok etki eden de oldu dışarıdan kafamız çorba oldu açıkçası 😄
BurcuArslan Biranne2meyve 1. Oğlum Buğra 2. Oğlum Doruk Efe 3. Almira dedik 6. Ayimizda erkek dedi doktor Aren Kaan a karar verdik🥰
Biranne2meyve Merve-bebek gerçekten çok güzel ama bizde var hep istediklerim ben Alparslan da çok istemiştim onu da koydular 😞
Bir_abla Biranne2meyve yani kızınıza uygun da düşünebilriisniz ve 5 e indirdikten sonra kura ile de belirleyebilirisniz seçemezssen,z tabi 😂
dertist Biranne2meyve ben rahattim o konuda eşim basindan beri ali ismini istedi ikinci adinida ablasina cektirdik