C_ongun91 Kubra_baydar hayır tabiki. Düşük değil erken doğum olabilir bu haftalarda oda her enfeksiyon buna sebebiyet verecek diye bişey yok. Doktorunuzun vereceği tedavi ile çözülecektir içinizi ferah tutun
Pelin-1 Adilenur 16+6yiz hic bulanti kusmam olmadi ama mide yanmasi her an her dk benimle gecmiyor 😔 ve 6 kilo aldim 12.haftaya kadar kanamam oldu hep yattim kalkmam yasakti sanirim onun da payi var 😐
Lyl1453 Adilenur 28 haftayim çok zor geçiyor ilaçlarla sancilarim durduruluyor ben ve yavrularım çok iyiz tek sıkıntı sancılar
Zehraace Adilenur 16+6yız 🥰 suana kadar kilo almadım bunun en büyük sebebi ekmekten tiksinmiş olmam 😁baştan beri hep iştahsızdım yeni yeni açılıyor iştahım artık gelsin kilolar 😁 onun dışında halsizim çabuk yoruluyorum ve fıtığım olduğu icin ufacık yorulmada bel agrısı cekiyorum 🥺
feyzaa34 Adilenur 16 haftalığım dün mide yanmam başladı halbuki kızımda 25 haftalarda başlamıştı bunda çok erkeeennn😥😅😅
C_ongun91 Kubra_baydar korkulacak bişey yok haftanız gayet iyi tedavi ile çözülür kötü düşünmeyinn sağlıkla kucağınıza alın🙏
Kubra_baydar C_ongun91 amin inşallah bugün kontrole gittim bebeğim gelişmemiş kilosu azmış doktor kilo.almasi lazım dedi 😕😕
C_ongun91 Kubra_baydar kaç haftalık kaç kilo? Kaşar, muz ve ceviz öneriyorum bunun için bi baya faydasını gördükk ikizlerimde düzenli alıyolar her hafta
hilal20gcm 25+0 Hamileyim 60 ile hamile kaldım 5,5 kilo aldım sizce kaç ile Doğum yaparım kiloyu biraz fazla takıyorum da kafaya 😂🤷♀️