Canlar bu bir öneri postu bizim kız 15 aylık sizinkiler daha doğmadı muhtemelen kararsız olanlara yardımcı olmak niyetiyle açtım bu postu öncelikle kullandığımız arabaları söyleyim
concord neo ve avionaut kite puset
Mamas papas urbo 2 , mamas paps portbebe ve cybex cloud q
bagi xero
doona
mamas papas ocarro
mima xari
ilk araba setini yaklaşık 5 ay kullandık araba 13 kg falan ağır ama aşırı kaliteli bir araba tarlada bile gitti yani çok memnun kaldım sadece kumaşı çok terletti puseti ise oldukça geniş oto koltupu olanlardan kaliteli memnun kaldığım bir pusetti. İkinci araba genel olarak güzel 9 kg araba tekerlekerinde problem vardı arada gitmiyordu yağlamamıza rağmen portbebsi gayet geniş konforluydu cybex pusett tam yatışlı şuan en kaliteli ve güvenlikli olan marka zaten toplam 2 ay kullandık 3. Araba kabin boy olarak aldık otomatik katlanıyor biz memnun kaldık ama sattık travellerden sonra bizi pek kesmedi açıkcası 4. Araba doonayı zaten bilmeyen yoktur 8 aylıken aldık 2. Elden aldık biraz kasıklandık malesef tekerlekleri berbattı onun dışında kusursuzdu bebeğimin ayağı taşmadan gayet rahat sığıyordu hala bile alsam alırım pratikliği rahatlığı çokçok cezbetti beni toplam 20 gün ancak kullnadık tekerleklerindne dolayı 5. Araba en dayanıklılardan biri hala kullanıyoruz çok çok memnunuz tam anlamıyla taş gibi araba sadece biraz ağır eğer bizim gibi 3. Kattaysanız in çık zorlar 7 aydır kullanıyoruz ve 6. Araba mima kendisini çok sevdim yani gösterişli konforlu rahat amma gereksiz hem fiyatı hemde pratiklik sıfır sırf güzelliği için o kadar para verilmez bende 2. Elden almıştım zaten 5 ayda çok az 10 kere falan kullnadık
şimdi mamas papas ocarromuzu kullanıyoruz ama satılıkta satılırsa aklımda nuna pepp next, silver cross jet compakt , veya quinny zapp flex var çünkü hafifler ve artık ağırlık bizi çok zorlamaya başladı.
son olarak şunları demek isterim eğer tekrar bir bebeğim olursa ilk 1 yaş için doona alırım sonra onu satıp greentom classic alırım . Greentomu kullanmadım ama özellikleri ve müşteri menuniyeti beni cezbetti ha bu arada bagi xero hariç hepsini 2. Elden aldım çünkü son bebeğimdi ve inanılmaz kar ettim ilk bebek hevestir ama 2. Ve sonrası bebekler için siz de düşünebilirisniz gerçekten çok çok temiz ürünleri yarı belkide daha düşük fiyata bulabilrsiniz üstelik heemen her bütçeye göre çok çok kaliteli arabalar var yeterki güzelce araştırlısın ve son son şunu söylemek isterim ☺️ Herkesin araba ihtiyacı farklıdır mesele şehirde ve köyde yaşayan gibi inanılmaz önemli bir mesele bebek arabası ve size en uygununu bulmak için çok çok denemnizi tavsiye ederim en size uygununu deneyerek bulabilirsiniz Allaha emanet olun hepinize sağlıklı doğumlar inşallah 🙏 😊