Nurayselvii Hamilelikte büyük tuvaletin siyah olması kızlar netten baktım demir ilaçları yapıyormuş 12 hafta oldum doktor vitamin demir fln ilaçları verdi sizde de öylemi ? Netten arastirinca böyle çıktı
Kyhan Nurayselvii evet canim decavit filan kullaniyorsan ondandir gebeligimin ilk basindan beri oyle benimki vucut fazla demiri atiyormus meraklanma 🥰
Zeyyyn Nurayselvii erken vermiş Demir ilacını demek baya düşükmüş kabızlık ve gaita siyah yapıyor bazılarını ishal yapıyor ilaç
Turuncusever Zeyyyn decavit vitamin o yapmıyo ferrum kullanıyorum ben Kan ilacı o yapıyo seninde diğer kullandığın kan ilacı o yapıo bence ama mecbur kullancan bebek için
Duygu- Zeyyyn canım doktor bana 6 haftalıkken verdi şuan 11 haftalığım ve bitti decavit arkadaşlarım banada erken verdi dediler neden öyle yaptı bilmiyorum sonuçlara da hep iyi demişti kullandım artık bittiler bile inşallah bi şey olmaz
Zeyyyn Nurayselvii hımm anladım cnm benım doktorum 16 haftaya kadar vermedi pekmez ye filan dediydi ilaçlar boyalı diye her biri farklı
Busrakrkya Nurayselvii banada doktorum verdi ama ben kullanmıyorum . Onun yerine her sabah aç karnına pekmeze limon sıkıp yiyorum . Ve bunun faydasını çok gören arkadaşım var hemde ilaç kullanmadan
Nurcuk Nurayselvii bende de bu sekilde oldu sonrasinda demir ilacimi degistirdi doktorum, sidefer kapsule gectik. Duzeldi cok sukur :)