HaticeNur34 Merhaba Hanımlar uygulamayla alakasız ama yeni ev kuruyoruz ve yatak odası takımı alıcaz nereden almalıyım sizce uygun ve kaliteli magazalar illaki vardır sizinde tecrübelerinize dayanarak fikir almak istedim yardımcı olursanız sevinirim
Minnakanne_ HaticeNur34 biz Bellona’dan aldık yatak odası takımını onun yerine vivense de bakabilirsiniz orası da gayet uygun 🤗
Suleasyaa İnegöl markasının mobilyalarıni kullanıyorum. Hem ürünlerin 2 yıl garantisi var hemde bellona vs ye göre çok çok uyguna almıştık. 2 yıllık evliyim suan fiyatlar nasıl bilmiyorum ama
leyla_ok HaticeNur34 Klasik sıradan gösterişli bir takım arıyorsan mobilyacılarda çok var.Ben sevmediğim için ikeadan aldım.Hem ürünleri sade hemde çok şık.Diger mağazaların takımları bana çok kaba ve çok taşlı vs geldi.Kaba duruyor.Bir ikea mağazasını gez derim.Tabi bu zevk meselesi hangisine gönlünüz uyuyorsa ☺️🙏🏻
Gulsurmeli [silindi] Merhaba Annemiz, Forum kuralları gereği link paylaşımı yasaktır. Bunun yerine fotoğraf paylaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederim. Keyifli forumlar dilerim. ❤️🌹
Portakalgeliyor HaticeNur34 istikbalden aldım baza yatak başlık ayrı ayrı seçtim dolaptı şifonyer makyaj masasını set aldım
umaydurununannesi HaticeNur34 bellona alma derım satana kadar hersey hos guzel ama skıntı olunca yok koltuk takımı aldım altının tahtası cıktı gelcekler 9 aydor yatak baslıgı ses cıkarıyo zaten
balarisi06 HaticeNur34 istikbal tek geçerim aşırı kaliteli 🤩 rustik yatak odası takımı yatağını bazalı tercih ettim dolapları da 5 kapaklı olanı gayet memnunum 😋 biz alalı çok oldu şu anda fiyatı yükselmiş ama yine olsa yine alırım aynısını