Ugurbocegim Candan_35 bulantılar başladı canım . Kalp atışını da duydum çok şükür 🙏🙏 amaa bi kere başımıza geldiğinden hep bi telas içerisindeyim korkuyorum migdem az bulansa bişey mi oldu iyimi acaba diye düşünüyorum
snow_angel Candan_35 yok kuzum biraz erteleme kararı aldım. Aşılarımı olayım içim rahat etsin dedim. Belki kafaya takmayınca daha kolay olur diye yaz moduna aldım kendimi 🤷🏻♀️Hayırlısı artık kuzum 🙏
Candan_35 snow_angel olsun canim rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnn 🤲🥰merak ettim seni bi sorayim dedim 😊
Candan_35 Ugurbocegim kiyamam korkma Allah a emanet saglikla ilerlesin benimde oyle bulantili geciyo 2haftadir baya bastirdi
Ugurbocegim Candan_35 kaçıncı haftadasin canım ben su an 7.haftamdayimm iki gündür az bulaniyor kusma yokk endişeleniyorum
Candan_35 Ugurbocegim 8+4kuzum benimde oyleydi sonradan bastirdi bulanti hapinla bile kusuyom.bunyeden bunyeye degisiyo uzme kendini bulantin az diye kimisinde hic olmuyo bile canim.buhaftalardan sonrada bastira bilir.
mom_3 Sevcancan1 bugün 15. günüm çatlatma iğnemin 12. gününde lekelenmem oldu ve gebelik testi yapmıştım negatifti ondan sonra yapmadım 2 gün lekelenmem sürdü daha da olmadı 15. günüm bugun test yapmaya korkuyorum
mom_3 aybarsaybuke yaa öyle mi lekelenme yaşayip sonra gebe kalam var mi arada sancılarım oluyor adet olacam diye düsünmüyor da değilim