Mlhameliha Arkadaşım kullanıyor ama uzağa misafirliğe girmiş bugün iğnesini unutmuş 1 eve gide normalde saat 5 iğnesini kullanıyor sizde bir sıkıntın olur mu çok üzülüyor şuan bilgisi olan yazabilir mi kaç saat geçerse bişey olmaz
nlycltk Mlhameliha olacağını sanmıyorum bende hep öğlen 1 de falan vuruluyordum bugün kan vereceğim için sabah 10 gibi vuruldum ve ebeye sordum bi sorun oluşturmaz demişti
Merveee34 Mlhameliha eğer yakın yerdeyse gidip alsın bence . Genlerini bilmiyoruz. Bisey olmaz diyerek vebal altına giremeyiz .
Aycan1 Mlhameliha vala ben belirli saatlerde kullanmiyordum ne zaman aklıma gelirse ve arada unuttuğum zaman da oluyordu kullanmiyordum ama artık vurmuyorum biraktum kendim doktor iyi dedi bebek
Mlhameliha Merveee34 çok uzak canım oyüzden oda ne yapacağını bilmiyor yakında kimsede yok eve götürse mecbur bekleyecek eve gidene kadar kayınvalidesiyle beraber gidemiyorda
Merveee34 Mlhameliha o zaman mecbur bekleyecek canım . Allah’ın izniyle bisey olmaz . Stres daha fazla bebeğe zarar verir