Cansu13 30 haftalık hamileyim birkaç gündür bebeğimin hareketlerinde azalma ve vurma şiddetinde de öyle. Yine bazen hissediyorum ama çok az. Bu normal mi acaba gün içerisinde de hareketliyim bu yüzden olabilir mi? Endişelenmeye başladım
Guzelannehnm Cansu13 merhaba aynı durumdayız, 30. Haftamıza iki gün kaldı bende gün içerisinden çalışmaktan anlamıyorum ancak akşamları tam hissedebiliyorum
Rabiiakaradas Cansu13 bende de öyle canım bizde 30 haftalığız gün içerisinde ayakta hareket halinde oluyoruz o da uyuyor oluyor o saatlerde biz gece dinlenmek için uykuya geçtiğimiz zaman hareket ediyorlar küçük değiller artık ne de olsa kalbini rahat tut ❤️
Cansu13 Guzelannehnm benimde öyle endişelendim önceden öyle değildi gün içinde de baya baya hissederdim birkaç gündür böyle oldu
Gizem2312 Cansu13 merhaba ben 24 haftalığım ama aynı durumdan dolayı koşa koşa doktora gitmişliğim var iki gün önce. Hareketini hissediyodum ama herzamanki gibi vurması güçlü değildi. Doktorum normal olduğunu söyledi. İçini ferah tut hareketini hissediyosan iyidir. Sol tarafına yat şekerli bişeyler yeyip dedi birde sizde deneyebilirsiniz
Cansu13 Gizem2312 ben onu çok denedim pek şekerle aramız yok sanırım hiç tatlı yediğim zaman öyle hareket ettiğini görmedim daha pek malesef 🙈