Busra_gunyuzlu VSeherA merhaba guzeldı gerçekten Kadın muhteşem bırı tavsıye ederım herkese 🙏🙏🙏 erkek beklerken kızımız olacakmış onuda ogrenmıs olduk 🥰
Elcnbykckr honeyland hacettepe de detaylıya mı gidiceksiniz nasıl randevu alacaksınız ücretli ye mi ücretsize mi acaba
honeyland Elcnbykckr inanın hiç bir bilgim yok ücreti konusunda zaten haceteppeye gidıyorum muayene için detaylının randevusunu hemşirenin yönlendirmesiyle hastanede aldım özel muayene yazıyor büyük ihtımal ücretlidir ama
Elcnbykckr honeyland anladım canım Hacettepe ye muaneye gitmek istiyorum ama 15.haftadayım sanırım büyük haftaları kabul etmiyolarmış
honeyland Elcnbykckr malesef kuşum 11 haftadan sonra kabul etmiyorlar bende 9 haftalıkken gitmiştim ilk hemşire söylemişti
VSeherA @Busra_gunyuzlu ya çok sevindim memnun kaldığınıza, gerçekten miii bizim de erkek dediler ikili taramada öğrenmiştik daha çok merak etmeye başladım. 🙈 şok sizin için zor olmuştur sağlıkla gelsinn prenses 💕
Busra_gunyuzlu VSeherA evet benımde ıkılı taramada erkek dedı kesın dedı sımdı de kız dedıler calla bakalım artık degısmezse kızımız olacak 🤲🏼❤️🌍