Turpdln 37+2 deyim yalanci kasilmalar kasiklarda agri vs hicbir belirti yok aybi durumu yasayan varmi? Sabırsızlanıyorum kavusmak icin
meraklianne1 Turpdln 39+1 ne nişan geldi ne su bugünde kontrole gittim kanal a girmemiş daha bebeğim açıklıkta yok beklemedeyiz
ANT19- Turpdln bende 37+2 deyim sadece alt tarafımda baskı var bugun nst de sancı çıkmadı kasılma fln hiç bir sey yok sadece bebek bir tarafta toplanıyor sertleşiyor
handegurses Turpdln bende 38 oldum bugün bendede hiç ne yalancı sancı ne ağrı hiç bişey yok 40 ı geçicem diye korkuyorum artk gelsin istiyorum 🥺 Benim haftamdakilerin suyu geliyo sancıısı geliyo bi anda keşke benimde gelse diyorum
Cns34 handegurses 38+5 oldum sanki hiç doğurmıcak gibiyim o kadar normal ki her şey. Yalancı sancı bile yok
handegurses Cns34 hiç sormayın ya kasılmam bile olmuyo doğru düzgün bizim haftamızdakiler her gece sancılanıyo 🥺 nst de gram sancı çıkmıyo bebiş kanaldada değil
Cns34 handegurses evet aşağıda baya ama kanalda değil dedi doktor. Sancı falan bişi yok kendim de bişi hissetmiyorum böyle olunca hazırlıksız yakalanıcam ondan korkuyorum. Ne bilim insan biraz hissettirir 😒
handegurses Cns34 ben yarın baya bi temizlik yapıcam tetiklemek istiyorum sancıyı falan bütün arkadaşlarım deli gibi temizlik yaptım akşamına ya suyumuz geldi ya sancı diyo denicem 🥴
Turpdln handegurses bugun yaptim ama birşey yok aman dikkat et agir is yapma sakin bebek kordonundan cikmasin
Cns34 handegurses gelsin de istiyorum. Bi yandan da gelmesin de diyorum düşünmeyince iyiyim de. Aklıma geliyor tedirgin oluyorum. İlk doğum nolcak bilmiyorum.
handegurses Cns34 Son haftalar çok zorluyo yatmak hareket etmek çok zor artk rahatlayayım istiyorum biran önce doğumda Rabbim kolaylığını veriyo ya
Meltem2611 Turpdln benim iki günde bir adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Arada da aşağıya tekmeler atıyor o kadar. Aynı durumdayız seninle