MinikKalbimmmm Kızlar merhaba hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duymuştum açılmayı sağlıyomuş. Yiyenler var mı aramızda ve kaçıncı haftada başlayıp günde kaç tane yemek gereliyo?
2-prensesannesiii MinikKalbimmmm ben 38.1 de yedim 38.2 de doğurdum 😂 7 tane yemiştim ama sıcak suya falanda oturdum birde squat yaptım .
Alpays_Mommy MinikKalbimmmm bende 35. Haftamda başlamıştım ama düzenli yemiyorum aklıma geldikce 🙈 yersemde günde en fazla 3 tane o büyük medjool Hurmalarindan yiyorum Ama cok kişiden duydum fayda ettiğini. Ben düzenli yemediğim için belki etkisini görmüyorum yada oğlum daha gelmek istemiyo 😆
MinikKalbimmmm Alpays_Mommy yakında başlamam lazım o zaman🙈🙈etkisi oluyo diye bilemiyorum ama tabi bebişkolar inatçı çıkarsa bilemicem😁
MinikKalbimmmm baharko7 bilimsel olarak gerçekliği var diye biliyorum dr lardan öyle dinledim en azından🤷♀️🙄
Calisananne25 Bilimsel olarak hiçbir bilgim yok ama doğruluk payı olması yüksek, çünkü 13 haftalığım ilk haftalardan bu yana hurma yemem yasak.
MinikKalbimmmm Calisananne25 bilimsel olarak gerçekliği var diye biliyorum ben. Zaten yenmesi önerilmiyo hamilelik boyunca. Gerçi ben canım çektikçe bazen yedim 2 tanecik😁
baby_mama Ben 36 de başladım, her gün 5 tane yiyorum. 38 olduk daha gelen giden yok, bakalım bekliyoruz 😄😄
MinikKalbimmmm baby_mama olsun 40 a kadar yolu var yemeye devam😂bende hurma stoklarına başlayayım 2 gün sonra 33 oluyoruz🙈
SutlacimiYedimmiBen MinikKalbimmmm 37.haftamda gunde 5 tane 38te gunde 7 39da gunde 11 tane yedim 40+0da doğurdum 😊 arada unuttugum gunler oluyordu tabi
MinikKalbimmmm SutlacimiYedimmiBen aa artırarak gitmişsiniz çok mantıklı bende bu şekilde uygulayayım o zaman teşekkürler🥰
baby_mama MinikKalbimmmm ben bugün tam 38 haftalık oldum, çatı muayenem vardı. En geç 1 haftaya doğum olur açılman var dedi doktor. Hiç de belirtim yok ben şok valla işe yarıyor galiba bu hurmalarım 😄 bir de rezene içiyorum ben 🤭
MinikKalbimmmm baby_mama aaa gerçekten etkilemiş demek inşallah doğumuda fark etmeden kolayca yaparsınız🥰😁 rezene günde 1 bardak mı?
baby_mama MinikKalbimmmm amiin inşallah hepimiz için 🙏🏻 sağlık ocağında hemşiremin tavsiyesiyle 36. haftada günde 1 kupa ile başladım, 37 den sonra 2 bazen 3 içtim. Hatta hastane çantama bile koydum süt yapıyor diye ☺️