BabyYoda Kızlar doğum şeklimiz belliyse planlı sezaryen olacaksak ameliyat günü hangi haftada verilir ? Yani mesela 30.haftada kontrole gidildiğinde 38.hafta için sezaryen günü verilir mi yoksa 36-37.haftalarda mı günü aldınız ?
Mineyld07 BabyYoda ben 37. Haftamda yapılan çatı muayenesi ile sezaryen olacağımı öğrendim , 39 haftalık olduğumda gerçekleşecek
BabyYoda MineLule Şehir hastanesinde doğum yapacağım. Planlı sezaryen olacak bunu doktorumla görüştüm fakat şu an koskoca hastanede 4 tane doktordan randevu alınabiliyor benim doktorum 2 haftadır hastanede yok inşallah yıllık izinde falandır çünkü aklım çıkıyor başka doktora denk gelirim de normal doğumda ısrar eder diye
BabyYoda Mineyld07 Sağlıkla gelsin miniğiniz ama benim en başından belirlendi doğum şeklim o yüzden acaba farklı mı olur dedim
Sarew Öncesinde birşey dememişti bebeğin gelişimine göre falan belki erkende verebilir bununla ilgili hiç bi fikrim yok vallahi
BabyYoda Sarew Hani doğum şekli en başından belli ya belki günü de erken verir diye bir fikre kapıldım doğrusu
MineLule BabyYoda benim ikinci doğumum olacak mecburi sezeryan çalıştığım için izinlerimi ona göre ayarlayacagim bakalım
Sarew BabyYoda sezeryan istiyosanız zorla normal doğuma almazlar bence doktorunuz da uygun görüyosa sizin acinızdan belli bi nevi
BabyYoda Sarew Benimki istemekten ziyade yüksek doz kan sulandırıcı kullandığım için mecburi ama insanın içine korku düşüyor işte 😔
Sarew BabyYoda bende de gebelik şekeri var riske atmak doktor normal doğumun zorluğunu da söyledi bu yüzden ortak kararla sezeryana karar verdik hakkımız da hayırlısı olur inşallah siz sorsanız doktorunuza aslında ona göre de gün verebilir mecburi nasıl olsa sezeryanınız özaten 37 yada 38 hafta içine veriliyor günler
Umutlabekle BabyYoda merhaba yüksek doz demişsiniz. Kaçlık kullanıyorsunuz. Ben oksapar 0,4 sabah akşam kullanıyorum haftada iki kere de coraspin merak ettim sizinkini bende mi zorunlu sezeryan olacağım aceba sormadım daha. Doktoruma ama
Aysekoroglu BabyYoda rica ederim planlı sezeryan olunca 38 haftayı bekliyorlar sorarsanız bilgi verir doktorunuz illaki
Cigdem175 BabyYoda Bu kişiden kişiye,veya hakimden hekime göre değişkenlik gösterir.bunun tam cevabını doktorunuza 30.haftada gittiğinizde sorarak öğrenebilirsiniz
BabyYoda Cigdem175 Devlet hastaneleri şu an boğazına kadar dolu olduğu için 30.haftadan itibaren sıkıştırmaya başlayayım doktorumu ki zaten şu an 29 haftamdayım,teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
Ayse2011 BabyYoda ben 30. Haftamda gittigimde doktorum günü belli diyip vermişti 38. Haftaya girişte alıcak temmuzdan sonraki hangi gün olursa olsun alıcaz dedi muhtemel 4 Ağustos da alıcak